به گزارش دبیرخانه کودک و انرژی آیین اختتامیه طرح دانش آموزی کیمیا با حضور بیش از٣٠٠ دانش آموز بهمراه والدین آنها روز ١٠ مردادماه تابستان ٩۶ با همت شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و همکاری دبیرخانه کودک و انرژی برگزار شد.
هدف از اجرای طرح جامع دانش آموزی با کیمیا آموزش ، ترویج ، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به دانش آموزان در راستای بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی بوده است
محسن مومنی، رئیس روابط عمومی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با اعلام این خبر گفت: طرح دانش آموزی باکیمیا عنوان طرح بزرگی است که در سال تحصیلی گذشته فاز اول این طرح برگزار شد و فازهای بعدی آن در سطح گسترده تری در دست اقدام است.
محسن مومنی افزود : آموزش و ایجاد روحیه مسئولیت پذیری نسبت به حفظ محیط زیست و منابع طبیعی در بین کودکان و نوجوانان از طریق پتانسیل موجود در مدارس از موثرترین و بهترین روش ها است
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه کودک و انرژی، طی این مراسم مدیران و معلمان شرکت کننده در این طرح با دریافت لوح تقدیر، تندیس و هدایایی مورد قدردانی قرار گرفتند.
همچنین در پایان مراسم به بیش از ٣٠٠ دانش آموز که در طول سال تحصیلی با امتیازگیری ، کارت های جایزه دریافت کرده بودند جوایز نفیسی اهدا شد.
اکثر ایرانیان فصل تابستان را برای مسافرت انتخاب می کنند. بخش زیادی از سفر با وسیله شخصی هم با بنزین گره خورده است. روش های متفاوتی برای کاهش مصرف بنزین وجود دارد که هفت مورد از آنها را در ادامه میخوانید
رانندگی با سرعت مجاز، تنظیم فشار باد لاستیک ها و استفاده نکردن از باربند، برخی از نکاتی هستند که با رعایت آن می توان مصرف سوخت را به طرز چشمگیری کاهش داد.البته نیازی به یادآوری نیست که معاینه مداوم خودرو و رفع اشکالات موتوری نقش بسزایی در مصرف سوخت دارد.
۱) باد لاستیک های خودرو را تنظیم کنید. لاستیک های کم باد مصرف بیشتر سوخت را در پی دارد.
۲) با سرعت نرانید. رانندگی با سرعت بیش از ۹۰کیلومتر در ساعت به سرعت مصرف بنزین را بالا می برد. رعایت سرعت مجاز در بزرگراه ها و آزادراه ها سبب صرفه جویی در مصرف سوخت می شود. مصرف سوخت در سرعت های بالا به طور قابل ملاحظه ای افزایش می یابد. به عنوان مثال وقتی از سرعت ۹۰ به ۱۲۰ شتاب میگیرید مصرف سوخت حدود ۳۰ درصد افزایش پیدا می کند سرعت باید تا جایی که امکان دارد یکدست و از ترمزگیری و شتاب گیری غیر ضروری اجتناب شود.
۳) لوازم سنگین و غیرضروری را با خودرو به این طرف و آن طرف نبرید. بار اضافی خودرو را خالی کنید.
۴) از باربند استفاده نکنید. قرار دادن بار روی سقف خودرو مصرف سوخت را بالا می برد.
۵) از رانندگی با سرعت های زیاد و ترمزهای ناگهانی پرهیز کنید.
۶) در سرعت بالای ۹۰ کیلومتر در ساعت پنجره های خودرو را بسته نگاه دارید. پنجره های باز مصرف سوخت را ۱۰ درصد افزایش می دهد.
۷) از لاستیک مناسب استفاده کنید. استفاده از لاستیک هایی که چسبندگی بیشتری به جاده دارند در کاهش مصرف بنزین موثرند.
۸) باید به محض اینکه شرایط ترافیک و جاده مطلوب بود به دنده های بالاتر رفت. استفاده از دنده های پایین برای بالا بردن شتاب بشدت مصرف سوخت را بالا می برد. همچنین استفاده نادرست از دنده بالا مصرف سوخت و آلودگی را افزایش داده و باعث سایش و ترکیدن موتور میشود.
۹) روشن کردن متناوب موتور نیز در شرایط استارت سرد امکان کارکرد موتور در بهترین دمای کاری را بالا برده (از ۱۵ تا ۳۰ درصد در داخل شهر) و تولید گازهای سمی می کند.
۱۰) کم و زیاد کردن سرعت خودرو در جاده ها یا تلاش برای پرکردن فاصله های کوتاه بین خودروها در ترافیک های سنگین بشدت سوخت را هدر می دهد.
چه وقت بنزین بزنیم؟
اطلاعاتی که در ذیل ذکر میشود راهکارهایی مفید برای کاهش هزینه های مصرف سوخت اتومبیل یا بهتر بگویم، استفاده بیشتر و بهتر از بنزینی که هر بار برای خودروتان خریداری مینمایید است که با توجه به موارد زیر حتما این صرفه جویی برای شما محسوس خواهد بود.
سعی کنید صبح زود بنزین بزنید
فقط صبح زود که حرارت زیر زمین هنوز در پایینترین حد قرار دارد بنزین بزنید. به خاطر داشته باشید که در تمام پمپبنزینها مخزن سوخت در زیر زمین قرار دارد. هرچه زمین سردتر باشد، بنزین غلیظتر و متراکمتر است. وقتی هوا گرم میشود، بنزین منبسط تر میگردد. بنابراین، خرید بنزین در بعدازظهر و حتی شب که هنوز هوا کاملاً سرد نشده و بر بنزین اثر نگذاشته، سبب میشود که یک لیتر شما واقعاً یک لیتر نباشد.
قبل از خالی شدن محتویات باک
یکی از مهمترین نکات برای بنزین زدن این است که وقتی باک اتومبیل نصفه است بنزین بزنید. دلیل آن این است که، هرچه بنزین بیشتری داخل باک باشد، هوای کمتری فضای خالی آن را اشغال میکند. بنزین به مراتب سریعتر از آنچه که تصور میکنید تبخیر میشود. مخازن ذخیره بنزین دارای سقف داخلی شناور هستند. این سقف به عنوان نقطه صفر بین بنزین و جو عمل میکند تا تبخیر را به حداقل برساند.
برچسبها بنزین, بنزین یورو 4, سوخت, کاهش مصرف سوخت, مصرف بهینه سوخت, مصرف سوخت
بهتر است نگذارید هیچ وقت باک خودروی شما خالی از سوخت شود، چون احتمال دارد سبب سوختن یا نیم سوز شدن پمپ بنزین خودرو شده و علاوه بر تحمیل هزینه زیاد تعویض آن، کارآیی خودروی شما را نیز کاهش دهد.
پمپ سوخت وسیله ای است که در باک سوخت خودرو قرار گرفته است. وظیفه این پمپ این است که بنزین را از باک به پیشرانه بفرستد. یکی از راه هایی که باعث می شود پمپ سوخت همواره خنک بماند و عملکرد روانی داشته باشد این است که در بنزین غوطه ور است در حقیقت از بنزین به منظور خنک ماندن و روان ماندن استفاده می کند. وقتی خودرو را با باک خالی می رانید در نتیجه پمپ بنزین داغ شده و عملکرد روانی نخواهد داشت یعنی شما ریسک داغ شدن پمپ را ایجاد کرده اید.
بدترین اتفاق ممکن این است که این داغ شدن باعث سوختن پمپ شود و یا پمپ شما نیم سوز شود. در این حالت تعویض این پمپ هزینه زیادی را به شما تحمیل خواهد کرد. نیم سوز شدن پمپ باعث عملکرد ضعیف خودرو می شود مخصوصا در شتاب گیری و یا حتی ممکن است منجر به روشن نشدن خودرو شود همچنین پمپ سوخت خودرو دارای یک فیلتر سوخت است که راندن با باک خالی باعث کثیف شدن آن خواهد شد و زمانی که باک خودرو خالی باشد فیلتر سوخت در لجن ها رسوبات کف باک فرو رفته و باعث مسدود شدن آن می شود در نتیجه سوخت کافی به پیشرانه نخواهد رسید.
حضور پررنگِ روابط عمومی شرکت ملی پالایش و پخش، به عنوان یکی از گسترده ترین مجموعه های ارتباطیِ کشور، درعرصۀ فرهنگِ اطلاع رسانی و ارتباطات در حوزۀ صنعت و اقتصادِ میهن اسلامی، امروز حضوری تعیین کننده و ارزش آفرین است. تلاش روزافزون و رنج بی دریغی که همکاران شریف ما، در این حوزه، به مثابه وظیفه ای خودخواسته، بر خویشتن هموار می دارند، پشتوانۀ امیدبخش و آینۀ تمام نمای فعالیت های صنعتمردان و کارکنان شرکت ملی پالایش و پخش در حوزه های مختلفِ عملیاتی و بخش های گوناگونِ ستادی است.
گره گشایی از دغدغه های فرهنگی، اطلاع رسانی درست و بموقع، همراهی، معاضدت و تعاملِ همه سویه با جامعۀ ارتباطات و صنعتِ روابط عمومیِ کشور، بخشی از رسالت خطیرِ ملی و تاریخی ماست که بموازاتِ وظایفِ خویش در بازتابِ فعالیت های حوزۀ سازمانی، در پیشبرد اهدافِ عالیه و سیاست های کلانِ ملی، ازجمله سرفصل های اقتصاد مقاومتی، سند چشم انداز ۱۴۰۴، برنامۀ ششم توسعه و آبادانیِ میهن اسلامی، همواره نقش خود را به نحو شایسته ایفا کنیم.
ما امروز در جایگاهِ رفیعِ جامعۀ روابط عمومیِ شرکت ملی پالایش و پخش :
– افتخار می کنیم و به خود می بالیم که با تجربه ای فراتر از شش دهه، برآمده از نخستین مجموعۀ روابط عمومی نوینِ کشور هستیم.
-افتخار می کنیم که امروز در شمارِ یکی از نهادهای مهم و تأثیرگذارِ فرهنگی و رسانه ای، منشأ نشاط، و امید و وفاقِ ملت ایرانیم.
– افتخارِ می کنیم که در مجموعه ای به خدمت مشغولیم که به گواهی تاریخ، در تحولاتِ اقتصادی، اجتماعی و صنعتیِ کشور، یکی از پرنقش ترین مجموعه هابه شمار می آید.
-افتخار می کنیم که در زمرۀ گسترده ترین مجموعۀ روابط عمومی های میهنِ خویشیم.
– افتخار می کنیم که به لحاظ تعددِ حوزۀ فعالیت و تنوعِ مشاغل عملیاتی، پرمخاطب ترین سازمان در گسترۀ پاسخگویی ، شناخته می شویم؛ مجموعه ای که از عملیاتِ پالایش تا انتقال و جابجایی، تا توزیعِ روزانۀ میلیون ها لیتر فرآورده، و ساختِ ابنیه وتأسیساتِ نفتی را به عهده دارد.
– افتخار می کنیم که با تمامیِ آحاد مردم و اقشار مختلفِ جامعه در ارتباطِ رویاروی هستیم…
– و همیشه و همواره افتخار می کنیم و به خود می بالیم که سرباز میهنیم و خدمتگزار مردم!…
همکاران ارجمند! اگرچه هر روز و هر شب، گاهِ تلاش و خدمتِ جامعۀ ارتباطات و روابط عمومی است، لیکن نامگذاری و بزرگداشتِ « روز ارتباطات و روابط عمومی» ،تنها بهانه ای است برای پاسداشت و تقدیر از تلاش همه جانبه وشبانه روزیِ آحاد و اهالیِ خدمتگزارِ روابط عمومی های کشور. این روزِ بزرگ که اینک با یکی از مقاطعِ سرنوشت ساز میهن اسلامی مان، یعنی انتخابات ریاست جمهوری،پیوند یافته، برشما و تمامی یاران و همراهانتان، خجسته و پرشکوه باد! فراموشمان نشود که وظیفۀ خطیر خود را در این برهۀ تاریخی،که همانا حضور پرشور و نشاط و سازنده در پای صندوق های انتخابات است، به منصۀ ظهور رسانیم. خداقوّت، و دست حق به همراهتان!
محسن مؤمنی
رییس روابط عمومی شرکت ملی پالایش و پخش
فرآورده های نفتی ایران
دسته بندی:خبر
صنعت نفت فراورده هایی بیش از گازوئیل و بنزین برای تامین سوخت خودروها و هواپیماها دارد. محصولات اصلی و جانبی نفت به تولیداتی ختم میشوند که به صورت روزانه و بدون آگاهی بسیاری از مصرف کنندگان از منشا این محصولات مورد استفاده قرار میگیرند.
بیلیونها پاوند پلاستیکهای پلی اتیلن برای ساخت پاکتهای پلاستیکی، مخازن غذا، انواع اسباب بازی ها و دیگر محصولات مصرفی مورد استفاده قرار میگیرند اما در میان این محصولات نفتی تولیدات متعددی نیز وجود دارد که آگاهی از منشاء نفتی آنها می تواند شما را شگفت زده سازد.
لوازم آرایشی:
انسانها برای قرنها از لوازم آرایشی طبیعی استفاده میکردند اما اکثر این لوازم در دنیای امروز کیفیت و مرغوبیت خود را مدیون محصولات جنبی و اصلی نفت از قبیل “کریلت ها”، قطران ذغال سنگ و پروپیلن گلیکول هستند. حتی بسیاری از مصرف کنندگان این لوازم آرایشی برای پاک کردن آنها از صورت خود از وازلین که خود ماده ای نفتی به شمار میرود استفاده میکنند.
صفحات خورشیدی:
صفحات خورشیدی میتوانند به مالکان خانه ها در گسترش انرژی قابل احیا به واسطه ذخیره ساختن انرژی خورشیدی کمک کنند. با این حال اکثر این صفحات بر اساس رزینهای پایه نفتی و عناصر پلاستیکی در سلولهای خود ساخته شده اند. موادی که به تدریج و با جایگزین کردن پلاستیکها و رزینهای زیستی به دست فراموشی سپرده خواهند شد.
لباسهای ضد چروک:
شاید الیاف و پارچه های پنبه ای تمامی نیاز پوشاک ما را در زندگی تحت الشعاع خود قرار دهند اما پارچه های پلی استری میتوانند هدیه ای به نام لباسهای ضد چروک و مقاوم را به انسان ارزانی دارند. این خصوصیات ناشی از منشا نفتی پلی استرها در پالایشگاه های نفت هستند که در آنها موادی برای تولید پوشاک مورد نیاز میلیونها انسان به وجود میآید.
آدامس:
افرادی که جویدن آدامسهای بادوام را دوست دارند باید ممنون پلیمرهای نفتی باشند. آدامسهای امروزی میتوانند ترکیبی از شیره های گیاهی طبیعی و محصولات نفتی مانند پلی اتیلن یا پارافین باشند و به بیانی دیگر اکثر آدامسهای تولید شده قابل بازیافت نخواهند بود.
مداد شمعی:
نفت به شکل گیری بسیاری از خاطرات رنگارنگ کودکی در مدرسه و خانه به انسانها کمک کرده است. هر یک از مداد شمعی های جعبه نقاشی کودکان از پارافین تشکیل شده است که یکی از محصولات نفتی مشهور به شمار میرود. این ماده بیشتر در تولید شمع شهرت یافته است.
آسپیرین:
یکی از ایمن ترین و قابل اطمینان ترین داروها طی دهه های گذشته آسپیرین بوده است که انسانها سالانه بیلیونها قرص از آن را برای درمان سردرد، تب و جلوگیری از حملات قلبی مصرف می کنند. “اسیتیل سالیسیلیک اسید” موجود در آسپیرین از ویژگی های تخفیف درد ماده شیمیایی سالیسین در درخت بید برخوردار است و در حال حاضر بیشتر تولیدات این دارو با استفاده از بنزن آغاز میشود. هیدروکربنی که معمولا از تولیدات نفتی به دست میآید.
جوراب نایلنی:
یکی از پرمصرف ترین پوشاکهای زندگی مدرن جورابهای نایلونی هستند که از زمان جنگ جهانی دوم استفاده از آنها رواج پیدا کرد. این محصولات از پلاستیکهای حرارتی تولید شده اند که در سال ۱۹۳۵ ابداع شده و یکی از محصولات جانبی نفتی به شمار میرود. این ماده امروزه برای تولید محصولات متنوعی مانند انواع الیاف ظرف شویی و چترهای نجات مورد استفاده قرار میگیرد.
طی سال های اخیر یکی از معظلات مهم کشور مصرف سوخت بی رویه و آلودگی منتشر شده از خودروهای می باشد.
براساس نتایج آزمون های پنج سال گذشته مراجع رسمی، متوسط مصرف سوخت خودروهای صفر کیلومتر تولید داخل برابر با ۹ لیتر در هر صد کیلومتر می باشد که این میزان در خودروهای روز دنیا که از فناوری های نوین کاهش مصرف سوخت و آلاینده ها استفاده می نمایند، به طور متوسط برابر با ۶ لیتر در هر صد کیلومتر می باشد.
این در حالی است که اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۲۰ مجدداً کاهش ۲۰% مصرف سوخت را به خودروسازان تکلیف نموده است. یکی از مهمترین راه حل های پذیرفته شده برای کاهش مصرف سوخت در بخش حمل ونقل در دنیا بکارگیری فناوری های جدید در طراحی و تولید قوای محرکه با سطح مصرف و آلایندگی بسیار پایین می باشد.
این طرح با اهداف کاهش مصرف بنزین ، کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی ناشی از احتراق بنزین موتور، کمک به اسقاط و از رده خارج کردن خودروهای سواری فرسوده و بهبود شرایط اقتصاد انرژی با کاهش واردات بنزین یا امکان صادرات آن اجرا خواهد شد .
برآورد میگردد با اجرای کامل این طرح طی ۱۰ سال حداقل میزان ۱ میلیارد لیتر در مصرف بنزین صرفهجویی شود. و از این طریق حداقل ۳۷۱ هزار تن از انتشار گاز دی اکسید کربن کاسته خواهد شد .
این طرح که در قالب ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر توسط وزارت نفت تعریف تا پس از طی مراحل قانونی به مرحله اجرا برسد.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه کودک و انرژی، بیست و دومین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی،که به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برپا بود، عصر روز سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه خاتمه یافت.
این دوره از نمایشگاه با حضور ۱۸۲۷ شرکت داخلی و خارجی برپا شده است و با هدف ارائه آخرین دستاوردهای فن آوری روز در حوزه صنعت نفت و گاز، گسترش تعامل با سایر کشورها و نیز رقابت با شرکتهای نفتی مشابه در سطح جهان، برگزارشد.
کیمیا قطره نفت نیز در غرفه مسئولیت اجتماعی سالن ۱۴ و ۱۵ میزبان بازدید کنندگان، بخصوص دانش آموزان عزیزی بود که از این دوره از نمایشگاه بازدید می کردنند.
کیمیا ضمن توضیحاتی درباره ارزش نفت و فرآورد های نفتی به معرفی سایت و کانال دانش آموزی با کیمیا می پرداخت و در آخر هدیه ای نیز در همین خصوص به بازدیدکنندگان اهدا می کرد.
گفتنی است کیمیا به عنوان تنها کاراتر عروسکی این دوره از نمایشگاه نظر بسیاری از بازدید کنندگان داخلی و خارجی را به خود جلب کرده و عکس های بسیاری با این کاراکتر گرفته شده است.
در این نمایشگاه، همایشی نیز با شعار ” دوچرخه سواری تفریح نیست، راه حل است” برگزار گردید.
این مراسم با هماهنگی روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، راهنمایی و رانندگی، اورژانس تهران، شهرداری و فدراسیون دوچرخه سواری با هدف تعالی فرهنگ استفاده کمتر و بهینه از مصرف سوخت برگزار شد.
در این مراسم ۶۰ دوچرخه سوار نمایشگاه را تا سالن ۱۴ و ۱۵ نمایشگاه بین المللی رکاب زدند. رییس سازمان محیط زیست و برخی از مدیران و مسوولین شرکت های نفتی با حضور خود در همایش خواستار گامی موثر در جهت ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و مصرف کمتر بنزین در کشور شدند .
و در آخر جشنی به مناسبت ۲۵ سالگی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با حضور مدیران و جمعی از خبرنگاران حوزه انرژی در غرفه این شرکت برگزار شد.
برای دیدن عکس های بیشتر به گالری مراجعه کنید .
دسته بندی:خبر
همزمان با برگزاری نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و متقارن با ۹۰ سالگی تاسیس شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، همایش دوچرخه سواری با هدف تعالی فرهنگ استفاده کمتر و بهینه از مصرف سوخت برگزار شد.
این مراسم با هماهنگی روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، اورژانس تهران، بهداری و بهداشت صنعت نفت، شهرداری و فدراسیون دوچرخه سواری برگزار شد.
در این مراسم با شعار ” دوچرخه سواری تفریح نیست، راه حل است” ۶۰ دوچرخه سوار از مجموعه دوچرخه سواران غرب تهران از مجتمع آموزشی اندیشه درخیابان سئول تا سالن ۱۴ و ۱۵ نمایشگاه بین المللی را رکاب زدند.
در این همایش که رییس سازمان محیط زیست و برخی از مدیران و مسوولین شرکت های نفتی حضور داشتند، مدیر طرح احداث جایگاه های CNG با بیان مطالبی به اهمیت استفاده از دوچرخه برای مصرف کمتر بنزین اشاره کرد و از ایران به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان نفت در جهان نام برد.
وی با تاکید بر تغییر فرهنگ مصرف در بین مردم، افزود : بسترهای لازم در جهت افزایش صادرات در کشور فراهم شده که امید است با فرهنگ سازی های لازم در جهت صرفه جویی و مصرف بهینه سوخت به این مهم نیز دست یابیم.
وی در ادامه با بیان اینکه شرکت ملی پالایش و پخش اقدامات گسترده ای را در راستای حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی هوا انجام داده، تولید و توزیع بنزین یورو ۴ به طور همزمان در کلانشهرها و توزیع آن تا سال ۱۴۰۰ در تمام کشور را یکی از این اقدامات مهم در جهت حفظ محیط زیست برشمرد.
در ادامه فاطمه کاهی رییس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی نیز طی سخنانی به قدمت شرکت ملی پخش و سال تاسیس آن، ( سال ۱۳۰۶ ) اشاره و تصریح کرد : این شرکت روزانه حدود ۷۵ میلیون لیتر بنزین توزیع می کند که امیدوارم بتوانیم با ترویج فرهنگ دوچرخه سواری در جهت مصرف کمتر بنزین در کشور گامی موثر برداریم.
بیست و دومین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، صبح امروز (شنبه ١۶ اردیبهشت ماه) در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران آغاز به کار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش، آیین گشایش رسمی بیست و دومین دوره نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران دقایقی پیش با حضور دکتر علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، مهندس بیژن زنگنه، وزیر نفت، شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سفیران کشورهای خارجی، مدیران صنعت نفت و نمایندگان شرکتهای بین المللی در سالن میلاد آغاز بهکار کرد.
گفتنی است بیست و دومین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۶ الی ۱۹ اردیبهشت ماه با هدف ارائه آخرین دستاوردهای فن آوری روز در حوزه صنعت نفت و گاز، گسترش تعامل با سایر کشورها و نیز رقابت با شرکتهای نفتی مشابه در سطح جهان، کمک به تقویت توان ساخت داخلی از طریق تبادل اطلاعات فنی، آشنایی صنعتگران صنعت نفت، گاز و پتروشیمی نسبت به دستاوردهای نوین صنعت برگزار می شود.
عقد قراردادهای بازرگانی در زمینه مبادله کالا، خدمات و اطلاعات فنی، توسعه اشتغال در عرصه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، حضور تجار و صنعتگران بین المللی از سراسر جهان در نمایشگاه جهت کمک به توسعه صادرات تولیدات داخلی، کمک به ایجاد بازارهای جدید خارج از کشور جمهوری اسلامی ایران در راستای توسعه بازارهای هدف، برگزاری سمینارهای مختلف برای تسهیل در نیل به اهداف تعیین شده، معطوف نمودن توجه مدیران تصمیم گیر در سطح کلان در راستای رسیدن به اهداف برنامه پنج ساله پنجم توسعه و چشم انداز ۲۰ ساله توسعه اقتصادی کشور در بخش نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه بین المللی است.
همچنین ارتقای جایگاه و موقعیت نمایشگاه در منطقه و جهان، ایجاد انگیزه جهت سرمایه گذاری بخش های مختلف خصوصی ، تعاونی و دولتی ، داخلی و خارجی در صنایع نفت و گاز و همچنین ایجاد حس خود باوری و خود اتکایی ملی در نیروهای متخصص و مدیران و سرمایه گذاران داخلی جهت انجام مطالعات و تحقیقات در زمینه های اکتشاف، استخراج، فراوری و توزیع و صادرات محصولات از اهداف دیگر برگزاری نمایشگاه اعلام شده است.
این دوره از نمایشگاه با حضور ۱۸۲۷ شرکت داخلی و خارجی برپا می شود که نام شرکت هایی از کشورهای چین، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، ترکیه، روسیه، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا، هلند و اتریش و نیز یک شرکت آمریکایی و چند شرکت کانادایی به چشم می خورد.
برنامه زمانبندی تولید و عرضه بنزین مطابق استاندارد ملی ایران از ابتدای تیرماه امسال تا ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۰، در جلسه هیئت دولت تعیین شد.
در جلسه هیئت وزیران به ریاست اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد، دولت برنامه زمان بندی تولید، توزیع و عرضه بنزین را مطابق آخرین ویرایش استاندارد ملی ایران در نقاط مختلف کشور تعیین کرد.
به موجب تصمیم هیئت وزیران، از ابتدای تیرماه امسال، توزیع و عرضه بنزین مطابق استاندارد ملی ایران در ۱۵ شهر شامل بندرعباس، رفسنجان، قم، چابهار، یزد، کرمان، بوشهر، همدان، گرمسار، سمنان، دامغان، شاهرود، سبزوار، نیشابور و ساری در تمام جایگاههای درون شهری، از ابتدای فروردین ماه ۱۳۹۷ در ۶۰ درصد جمعیت شهری تحت پوشش کشور و در تمام جایگاههای درون شهری، از ابتدای فروردین ماه ۱۳۹۸ در ۸۰ درصد جمعیت شهری تحت پوشش کشور و تمام جایگاههای درون شهری و از ابتدای فروردین ماه ۱۴۰۰ در تمام شهرها و جایگاههای کشور خواهد بود.
این تصمیم با هدف کاهش آلایندههای موجود در بنزین و نقش آن در سلامت افراد جامعه اتخاذ شده است.
در ادامه این جلسه، گزارش سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص عملکرد اجرایی مدیریت سبز در دستگاههای دولتی مورد بررسی قرار گرفت و ارزیابی سازمان حفاظت محیط زیست از عملکرد دستگاههای اجرایی و موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی در موضوع اجرای برنامه مدیریت سبز ارائه شد.
مدیریت سبز شامل مدیریت مصرف انرژی، آب، مواد اولیه و تجهیزات، کاهش مواد زائد جامد و بازیافت آنهاست و عملکرد همه دستگاهها بر اساس این محورها بررسی و ارزیابی شده است.
در این گزارش عملکرد ستاد وزارت نیرو، شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران و شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی از حیث مدیریت سبز ارزنده تشخیص داده شد.
از نتایج حاصل از اجرای این برنامه در سال ۹۴ صرفه جویی ۸۹ میلیون مترمکعب گاز مصرفی و ۵۶ هزار مگاوات برق مصرفی در ۲۸ ساختمان دولتی است.
همچنین از نتایج اجرای این برنامه کاهش ۱۷۰ هزار تن گاز گلخانهای که عامل گرم شدن زمین و وقوع سیلابها و خشکسالیهاست، قابل ذکر است و افزون بر کاهش گازهای گلخانهای، آلایندههای هوا نیز به میزان ۳۶۴ تن کاهش یافتهاند.
برنامه زمانبندی تولید و عرضه بنزین مطابق استاندارد ملی ایران از ابتدای تیرماه امسال تا ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۰، در جلسه هیئت دولت تعیین شد.
به گزارش شانا، در جلسه هیئت وزیران که عصر دیروز (یکشنبه، ۱۰ اردیبهشتماه) به ریاست اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد، دولت برنامه زمان بندی تولید، توزیع و عرضه بنزین را مطابق آخرین ویرایش استاندارد ملی ایران در نقاط مختلف کشور تعیین کرد.
به موجب تصمیم هیئت وزیران، از ابتدای تیرماه امسال، توزیع و عرضه بنزین مطابق استاندارد ملی ایران در ۱۵ شهر شامل بندرعباس، رفسنجان، قم، چابهار، یزد، کرمان، بوشهر، همدان، گرمسار، سمنان، دامغان، شاهرود، سبزوار، نیشابور و ساری در تمام جایگاههای درون شهری، از ابتدای فروردین ماه ۱۳۹۷ در ۶۰ درصد جمعیت شهری تحت پوشش کشور و در تمام جایگاههای درون شهری، از ابتدای فروردین ماه ۱۳۹۸ در ۸۰ درصد جمعیت شهری تحت پوشش کشور و تمام جایگاههای درون شهری و از ابتدای فروردین ماه ۱۴۰۰ در تمام شهرها و جایگاههای کشور خواهد بود.
این تصمیم با هدف کاهش آلایندههای موجود در بنزین و نقش آن در سلامت افراد جامعه اتخاذ شده است.
در ادامه این جلسه، گزارش سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص عملکرد اجرایی مدیریت سبز در دستگاههای دولتی مورد بررسی قرار گرفت و ارزیابی سازمان حفاظت محیط زیست از عملکرد دستگاههای اجرایی و موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی در موضوع اجرای برنامه مدیریت سبز ارائه شد.
مدیریت سبز شامل مدیریت مصرف انرژی، آب، مواد اولیه و تجهیزات، کاهش مواد زائد جامد و بازیافت آنهاست و عملکرد همه دستگاهها بر اساس این محورها بررسی و ارزیابی شده است.
در این گزارش عملکرد ستاد وزارت نیرو، شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران و شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی از حیث مدیریت سبز ارزنده تشخیص داده شد.
از نتایج حاصل از اجرای این برنامه در سال ۹۴ صرفه جویی ۸۹ میلیون مترمکعب گاز مصرفی و ۵۶ هزار مگاوات برق مصرفی در ۲۸ ساختمان دولتی است.
همچنین از نتایج اجرای این برنامه کاهش ۱۷۰ هزار تن گاز گلخانهای که عامل گرم شدن زمین و وقوع سیلابها و خشکسالیهاست، قابل ذکر است و افزون بر کاهش گازهای گلخانهای، آلایندههای هوا نیز به میزان ۳۶۴ تن کاهش یافتهاند.